fbpx
Trouwreportage Bergen op Zoom 2018-11-12T16:49:55+00:00

De mooiste trouwreportage in Bergen op Zoom

Zoek je een bijzondere bruidsfotograaf voor jullie trouwreportage in Bergen op Zoom of omstreken? Dan heb je aan Vrouwenhof21 de juiste trouwfotograaf!

Claudia en Albert zijn twee creatieve fotografen, die de mooiste huwelijksreportage maken van jouw huwelijk in de regio Bergen op Zoom. Wij kijken ernaar uit om de mooiste trouwfoto’s van jullie huwelijk te maken. We zijn een lokaal bedrijf en kennen de leukste plekjes in heel de regio. Wij komen zelf uit Huijbergen dus we kennen de regio prima. Of het nu het Markiezenhof is, de Raayberg, de Peperbus of Natuurlijk Kloof, we komen er regelmatig.

Ook staan de nieuwste ontwikkelingen binnen de huwelijksfotografie bij ons centraal. Vrouwenhof21 maakt ook foto’s met een drone, die Albert als een stuntman kan besturen. Hierdoor krijg je de meest bijzondere luchtfoto’s van jullie toch al zo bijzondere trouwdag!
En we zijn mega trots dat we dit jaar al vier internationale prijzen hebben gewonnen met onze bruidsfotografie! Hoe gaaf is dat!

Altijd twee fotografen

Op de dag van jullie huwelijk komen wij van Vrouwenhof21 met twee fotografen op locatie. Hierdoor leggen we heel de trouwdag tot in de puntjes vast. Dat houdt in dat we niet alleen ‘s morgens bij zowel de bruid als de bruidegom fotograferen, maar ook in het gemeentehuis en/of de kerk vanuit twee invalshoeken fotograferen. Hét recept voor een schitterende serie trouwfoto’s! Stel het je maar voor, zowel foto’s van het omdoen van de trouwringen van dichtbij, maar tegelijkertijd worden er ook van de aanwezige gasten en de mooiste momenten foto’s gemaakt.

Wil je graag foto’s en daarbij ook een videoreportage? Dan hebben wij een leuke samenwerking met de videograaf waarmee wij graag jullie dag vast leggen. Deze combinatie zorgt ervoor dat enkele van onze foto’s verwerkt worden in jullie filmpje. Boek je de videografe samen met ons dan blijft zij gratis een uurtje langer dan normaal.

Vrouwenhof21 is direct beschikbaar tegen scherpe tarieven. Niet alleen in de hele regio Bergen op Zoom maar ook in Roosendaal of Breda staan wij graag voor je klaar. 

Interesse ?

De exacte details van jullie trouwreportage zouden we liefst persoonlijk even bespreken. Het is natuurlijk jullie dag en die willen wij zo goed mogelijk vastleggen, daarnaast is geen enkele bruiloft hetzelfde en zorgen wij voor iets unieks. Afgelopen jaar wonnen wij maar liefst vier belangrijke prijzen met onze bruidsfotografie! Vrouwenhof21 staat klaar om jullie samen te adviseren en het mooiste uit jullie trouwdag te halen.

Maak nu direct een vrijblijvende afspraak via het onderstaande formulier of neem contact met ons op. Klik hier voor de prijzen

Vrouwenhof21 4.9 / 5 - 128 beoordelingen op Google.nl