fbpx
Portret & gezin (studio) 2018-06-24T09:17:32+00:00

Portret & gezinsfoto’s in de studio

Wij verzorgen diverse soorten fotografie. In het voorjaar en najaar zijn we vrijwel elk weekend bezig met bruidsreportages door heel Nederland. In de zomer zijn we meestal buiten zijn te vinden voor de leukste, spontane familie en gezin reportages. Bij slecht weer kunnen wij gelukkig altijd uitwijken naar onze studio.
Natuurlijk maken wij in onze studio ook de liefste newbornfotografie.

Fotografie in alle soorten

Bij de gezinsfoto’s of familiefoto moet het vooral ontspannen zijn. Al die krampachtig geposeerde plaatjes vinden wij zelf maar niks. Onze jarenlange ervaring, als fotograaf, als ouders maar ook als schoolfotograaf garandeert een makkelijke, ontspannen omgang met kinderen van alle leeftijden.

Makkelijker kan het niet, in onze studio hebben we een enorme collectie achtergronden en lampen zodat we op elk moment een schitterende reportage kunnen maken. En of dat nu overdag, op een avond of in het weekend is, we staan altijd voor u klaar!
Of het nu een zakelijke portretfoto, een fotoreportage van het gezin of een romantische boudoir fotoshoot is, wij verzorgen het graag voor u.

Zwangerschap

Dat mooie moment, die geweldige negen maanden…  We vinden het een geweldig moment om deze periode voor altijd voor je vast te leggen. Kijk op deze pagina voor wat voorbeelden.

Newborn

Is er een kindje geboren, bij jezelf of in de familie? Wij zijn bekend om onze prachtige newborn fotografie, kijk maar eens op onze pagina
En een jaar later is het tijd voor taartje meppen, oftewel de cakesmash. Uw kindje mag dan lekker vies doen met een op maat gemaakt taartje.

Neem contact met ons op

Voorbeelden van studio fotografie

Hoogste tijd voor een schitterende foto?
Boek dan meteen hier uw shoot in de studio.

  • (volwassenen / kinderen)
Vrouwenhof21 4.9 / 5 - 128 beoordelingen op Google.nl